Flavour' It-menu

Peperkoek met geitenkaas en appel
 
Crème van erwt met pancettacrumble
 
Langoustine met tomaat en bisque
Joseph hubster, Crémant d' Alsace, brut

***


Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met pastinaak en zuurdesemkrokant
Viré Clessé ‘10, Cave de Viré, Mâcon, Chardonnay

Krab met rode biet, jonge scheuten en groene appel
Le secret des Capitelles ’13, Saint-Chinian, Grenache blanc en Roussanne

Wilde champignons met kwartelfiletje en kastanje
Crasto ’13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional

Asperges met morille, grijze garnalen en hollandaise
Viré Clessé ‘12, Cave de Viré, Mâcon, Chardonnay

Jonge haring met gemarineerde uitjes, groene appel en komkommer
La Diva Donatien Bahuaud ’11, Chardonnay

Rundstartaar met olijfolie, Parmezaan en balsamico
Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Kreeft met citrusgarnituur, radijs en jonge scheuten
Le secret des Capitelles ’13, Saint-Chinian, Grenache blanc en Roussanne

***

Soepje van bloemkool met mascarpone
 
ASoepje van courgette met schuimpje van zure room
 
Romig tomatensoepje met mantelschelpnootjes
 
Soepje van broccoli met gegrilde toast en Serrano
 
Pompoensoep met sinaasappel
 

***

Gegrilde rug van speenvarken met sabayon van graantjesmosterd, boeketje van jonge groenten en kroketjes geparfumeerd met Oud-Brugge
Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay
 
Gebakken zeebarbeel met romig sausje, grijze garnalen, groentepallet en risotto
La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay
 
Ovengegaarde duif, groenteboeketje en kruidig gebakken peperkoek
Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Aan lage temperatuur gegaarde eendenborst met sausje van zwarte peper, bosgroentjes en duo van violetaardappel en krieltjes
Domaine de Maisonneuve ’09, Saint-Emilion, Merlot, Cabernet sauvignon

Lamsfilet met rozemarijnsausje, kruidige crumble, groentepallet en gegrilde zoete aardappel
Crasto '13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional

Gegrilde tonijn met schuimpje van venkel, groentepallet en dillekroketjes
Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay

Zeeduivel met espuma van koriander, ziltig groenteboeketje en smeuïge aardappelpuree
La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay

***

Kaasschotel met broodassortiment
Domaine de Maisonneuve '09, Saint-Emilion, Merlot, Cabernet franc, Cabernet sauvignon

***

Trio van chocolade met fruitig decor van rode vruchten
 
Fruitige macarons met sorbet van champagne en crumble van framboos
 
Eigentijdse creatie van tiramisu
 
Crème brûlée met speculaas en advocaat
 
Cactus mat rabarber en yoghurt
 
Gestoofde peertje met boterkaramel en luchtig chocoladegebak
Chateau La Grande Borie' 10, Bergerac, Sémillon en Muscadelle 

€45 per persoon
aangepaste wijnen €18
aangepaste bieren €10

Terug naar Menu's