Impressiemenu

Peperkoek met geitenkaas en appel

Crème van erwt met Pata negra

Langoustine met tomaat en bisque
Joseph hubster, Crémant d' Alsace, brut

***

Soepje van bloemkool met mascarpone

Soepje van courgette met schuimpje van zure room

Romig tomatensoepje met mantelschelpnootjes

Soepje van broccoli met crumble van Serrano

Pompoensoep met sinaasappel

***

Gegrilde rug van speenvarken met sabayon van graantjesmosterd, boeketje van jonge groenten en kroketjes geparfumeerd met Oud-Brugge
Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay

Gebakken zeebarbeel met romig sausje, grijze garnalen, groentepallet en risotto
La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay

Ovengegaarde duif met groenteboeketje en kruidig gebakken peperkoek
Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Aan lage temperatuur gegaarde eendenborst met sausje van zwarte peper, bosgroentjes en duo van violetaardappel en krieltjes
Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Lamsfilet met rozemarijnsausje, kruidige crumble, groentepallet en gegrilde zoete aardappel
Crasto '13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional

Gegrilde tonijn met schuimpje van venkel, groentepallet en dillekroketjes
Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay

Zeeduivel met espuma van koriander, ziltig groenteboeketje en smeuïge aardappelpuree
Quincy ’12, Domain de la Brosse, Sauvignon blanc

***

Trio van chocolade met fruitig decor van rode vruchten

Fruitige macarons met sorbet van champagne en crumble van framboos

Eigentijdse creatie van tiramisu

Crème brûlée met speculaas en advocaat

Cactus mat rabarber en yoghurt

Gestoofde peertje met boterkaramel en luchtig chocoladegebak
Chateau La Grande Borie' 10, Bergerac, Sémillon en Muscadelle


€30 per persoon
Aangepaste wijnen €12
Aangepaste bieren €6

Terug naar Menu's