Impressiemenu
Peperkoek met geitenkaas en appel
Crème van erwt met Pata negra
Langoustine met tomaat en bisque
Crème van erwt met Pata negra
Langoustine met tomaat en bisque
Joseph hubster, Crémant d' Alsace, brut
***
Soepje van bloemkool met mascarpone
Soepje van courgette met schuimpje van zure room
Romig tomatensoepje met mantelschelpnootjes
Soepje van broccoli met crumble van Serrano
Pompoensoep met sinaasappel
***
Gegrilde rug van speenvarken met sabayon van graantjesmosterd, boeketje van jonge groenten en kroketjes geparfumeerd met Oud-Brugge
Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay
Gebakken zeebarbeel met romig sausje, grijze garnalen, groentepallet en risotto
La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay
Ovengegaarde duif met groenteboeketje en kruidig gebakken peperkoek
Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon
Aan lage temperatuur gegaarde eendenborst met sausje van zwarte peper, bosgroentjes en duo van violetaardappel en krieltjes
Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon
Lamsfilet met rozemarijnsausje, kruidige crumble, groentepallet en gegrilde zoete aardappel
Crasto '13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional
Gegrilde tonijn met schuimpje van venkel, groentepallet en dillekroketjes
Mâcon Azé '12, Bourgogne, Gamay
Zeeduivel met espuma van koriander, ziltig groenteboeketje en smeuïge aardappelpuree
Quincy ’12, Domain de la Brosse, Sauvignon blanc
***
Trio van chocolade met fruitig decor van rode vruchten
Fruitige macarons met sorbet van champagne en crumble van framboos
Eigentijdse creatie van tiramisu
Crème brûlée met speculaas en advocaat
Cactus mat rabarber en yoghurt
Gestoofde peertje met boterkaramel en luchtig chocoladegebak
Chateau La Grande Borie' 10, Bergerac, Sémillon en Muscadelle
€30 per persoon
Aangepaste wijnen €12
Aangepaste bieren €6
Terug naar Menu's