Ontdekkingsmenu

 
Peperkoek met geitenkaas en appel
Crème van erwt met pancettacrumble
Langoustine met tomaat en bisque

Joseph hubster, Crémant d’ Alsace, brut

***
Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met pastinaak en zuurdesemkrokant

Viré Clessé ‘12, Cave de Viré, Mâcon, Chardonnay

Krab met rode biet, jonge scheuten en groene appel

Le secret des Capitelles ’13, Saint-Chinian, Grenache blanc en Roussanne

Wilde champignons met kwartelfiletje en kastanje

Crasto ’13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional

Asperges met morille, grijze garnalen en hollandaise

Viré Clessé ‘12, Cave de Viré, Mâcon, Chardonnay

Jonge haring met gemarineerde uitjes, groene appel en komkommer

La Diva Donatien Bahuaud ’11, Chardonnay

Rundstartaar met olijfolie, Parmezaan en balsamico

Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Kreeft met citrusgarnituur, radijs en jonge scheuten

Le secret des Capitelles ’13, Saint-Chinian, Grenache blanc en Roussanne

***
Gegrilde rug van speenvarken met sabayon van graantjesmosterd, groenteboeketje van jonge groentjes en kroketjes geparfumeerd met Oud-Brugge

Mâcon Azé ’12, Bourgogne, Gamay

Gebakken zeebarbeel met romige sausje, grijze garnalen, groentepallet en risotto

La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay

Ovengegaarde duif, groenteboeketje en kruidig gebakken peperkoek

Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon

Aan lage temperatuur gegaarde eendenborst met sausje van zwarte peper, bosgroentjes en duo van violetaardappel en krieltjes

Domaine de Maisonneuve ’09, Saint-Emilion, Merlot, Cabernet sauvignon

Lamsfilet in kruidig jasje, groentepallet en gegrilde zoete aardappel

Crasto ’13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional

Gegrilde tonijn met schuimpje van venkel, groentepallet en dillekroketjes

Mâcon Azé ’12, Bourgogne, Gamay

Zeeduivel met een espuma van koriander, ziltig groenteboeketje en smeuïge aardappelpuree

Quincy ’12, Domain de la Brosse, Sauvignon blanc

 
***
Trio van chocolade met fruitig decor van rode vruchten
Fruitige macarons met sorbet van champagne en crumble van framboos
Eigentijdse creatie van tiramisu
Crème brûlée met speculaas en advocaat
Cactus mat rabarber en yoghurt
Gestoofde peertje met boterkaramel en luchtig chocoladegebak

Chateau La Grande Borie ’10, Bergerac, Sémillon en Muscadelle

€35 per persoon
€15 aangepaste wijnen / €8 aangepaste bieren