Ontdekkingsmenu
Peperkoek met geitenkaas en appel
Crème van erwt met pancettacrumble
Langoustine met tomaat en bisque
Joseph hubster, Crémant d’ Alsace, brut
***
Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met pastinaak en zuurdesemkrokant
Viré Clessé ‘12, Cave de Viré, Mâcon, Chardonnay
Krab met rode biet, jonge scheuten en groene appel
Le secret des Capitelles ’13, Saint-Chinian, Grenache blanc en Roussanne
Wilde champignons met kwartelfiletje en kastanje
Crasto ’13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional
Asperges met morille, grijze garnalen en hollandaise
Viré Clessé ‘12, Cave de Viré, Mâcon, Chardonnay
Jonge haring met gemarineerde uitjes, groene appel en komkommer
La Diva Donatien Bahuaud ’11, Chardonnay
Rundstartaar met olijfolie, Parmezaan en balsamico
Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon
Kreeft met citrusgarnituur, radijs en jonge scheuten
Le secret des Capitelles ’13, Saint-Chinian, Grenache blanc en Roussanne
***
Gegrilde rug van speenvarken met sabayon van graantjesmosterd, groenteboeketje van jonge groentjes en kroketjes geparfumeerd met Oud-Brugge
Mâcon Azé ’12, Bourgogne, Gamay
Gebakken zeebarbeel met romige sausje, grijze garnalen, groentepallet en risotto
La Diva Donatien Bahuaud ’13, Chardonnay
Ovengegaarde duif, groenteboeketje en kruidig gebakken peperkoek
Altitud ’09, Andeluna, Cabernet Sauvignon
Aan lage temperatuur gegaarde eendenborst met sausje van zwarte peper, bosgroentjes en duo van violetaardappel en krieltjes
Domaine de Maisonneuve ’09, Saint-Emilion, Merlot, Cabernet sauvignon
Lamsfilet in kruidig jasje, groentepallet en gegrilde zoete aardappel
Crasto ’13, Douro, Roriz, Barroca, Touringa Franca, Touringa Nacional
Gegrilde tonijn met schuimpje van venkel, groentepallet en dillekroketjes
Mâcon Azé ’12, Bourgogne, Gamay
Zeeduivel met een espuma van koriander, ziltig groenteboeketje en smeuïge aardappelpuree
Quincy ’12, Domain de la Brosse, Sauvignon blanc
***
Trio van chocolade met fruitig decor van rode vruchten
Fruitige macarons met sorbet van champagne en crumble van framboos
Eigentijdse creatie van tiramisu
Crème brûlée met speculaas en advocaat
Cactus mat rabarber en yoghurt
Gestoofde peertje met boterkaramel en luchtig chocoladegebak
Chateau La Grande Borie ’10, Bergerac, Sémillon en Muscadelle
€35 per persoon
€15 aangepaste wijnen / €8 aangepaste bieren